• head_banner_02

W09 kai buleud 10W carjer gancang nirkabel

Pedaran pondok:

W09 mangrupikeun charger gancang nirkabel gaya desktop 10W Qi-mumpuni pikeun sadaya alat qi diaktipkeun. Éta cocog sareng 5W / 7.5W. IC pinter na gaduh kontrol suhu sareng sensor pinter pikeun perjanjian nirkabel anu béda pikeun nyaluyukeun tingkat kakuatan anjeun. Carjer ngecas nirkabel ieu nyayogikeun pengisian anu aman sareng dipercaya. Pangecas nirkabel Samsung sareng iPhone anu cocog, tiasa dianggo sareng iPhone 8, 8 Plus, iPhone X, Samsung Galaxy Note 8, S8, S8 Plus, S7, S7 Edge, S6, S6 Edge, Nokia 9, Huawei Mate 10, Nexus 4, 5, Lumia 920 sareng alat-alat sanés.


Detil Produk

Tanda Produk

W09 mangrupikeun charger gancang nirkabel gaya desktop 10W Qi-mumpuni pikeun sadaya alat qi diaktipkeun. Éta cocog sareng 5W / 7.5W. IC pinter na gaduh kontrol suhu sareng sensor pinter pikeun perjanjian nirkabel anu béda pikeun nyaluyukeun tingkat kakuatan anjeun. Carjer ngecas nirkabel ieu nyayogikeun pengisian anu aman sareng dipercaya. Pangecas nirkabel Samsung sareng iPhone anu cocog, tiasa dianggo sareng iPhone 8, 8 Plus, iPhone X, Samsung Galaxy Note 8, S8, S8 Plus, S7, S7 Edge, S6, S6 Edge, Nokia 9, Huawei Mate 10, Nexus 4, 5, Lumia 920 sareng alat-alat sanés.

Kalayan lampu indikator LED pinter, anu nunjukkeun ngecas sareng ngecas, henteu aya gangguan pikeun kahirupan sareng padamelan anjeun.

Pad ngecas kami didamel ku awi kualitas luhur padet, lingkungan sareng anggun. Kandel carjerna ngan ukur 10mm. Gampang dilebetkeun kana kantong anjeun pikeun dibawa dimana waé ku telepon anjeun tanpa hariwang kaleungitan énergi, hiasan optimal pikeun bumi atanapi kantor, bahkan hadiah pikeun babaturan.

Jumlah modél: MQ-W09
Pamakéan: Telepon sélulér, Earphone
Bahan Perumahan kai awi
Fungsi: Qi (Versi panganyarna WPC 1.2.4)
Palabuhan: 1 x USB
Input: 5V / 2A
Kaluaran: 9V / 1.67A, 5V / 2A
Warna: Kayu
Kaluaran Kaluaran: 5W / 7.5W / 10W
Garansi: 12 Bulan
Kekecapan: > 72%
Jarak: <10mm

Kecap konci:

telepon sélulér Acryl ABS gancang ngecas nangtung

nirkabel Charger Qi-Certified 10W Max pikeun iPhone SE 2020, 11, 11 Pro, 11 Pro Max, AirPods, Galaxy S20 S10, Note 10 9

2020 carjer nirkabel Qi universal

muatan nirkabel kai 10W langsing promosi pikeun iphone 8 + 10W

LED portabel telepon sél kai gancang Qi nirkabel car char pad

buleud kayu qi nirkabel 10W gancang ngecas bantalan méja

W09 wooden round 10W wireless fast charger3
W09 wooden round 10W wireless fast charger4
W09 wooden round 10W wireless fast charger5
W09 wooden round 10W wireless fast charger6
W09 wooden round 10W wireless fast charger7
W09 wooden round 10W wireless fast charger8
W09 wooden round 10W wireless fast charger9
W09 wooden round 10W wireless fast charger10

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami