• head_banner_02

USB Flash Drive

  • Wood Bamboo Credit Card USB Flash Drive

    Kai Kredit Awi Kayu USB Flash Drive

    Jumlah Barang: MQ-921U

    Kapasitas: 64MB ~ 128GB

    USB bambu & Kai ramah lingkungan pikeun alat naon waé anu nganggo interface USB.

    Rupa-rupa desain sareng bahan kalayan logo khusus pikeun promosi bisnis anjeun.

  • Bamboo Wood Swivel Eco Friendly USB Flash Drive

    Bambu Kayu Swivel Eco Friendly USB Flash Drive

    Jumlah Barang: MQ-920U

    Kapasitas: 64MB ~ 128GB

    USB bambu & Kai ramah lingkungan pikeun alat naon waé anu nganggo interface USB.

    Rupa-rupa desain sareng bahan kalayan logo khusus pikeun iklan bisnis.

  • Soft Rubber PVC Custom USB Memory Stick

    Karét Lemes PVC Adat USB Memory Memory

    Jumlah Barang: MQ-919U

    Kapasitas: 64MB ~ 128GB

    Cara anu épéktip pikeun lereskeun ideu anjeun salami anjeun pikahoyong, cukup wartoskeun ka kami atanapi masihan kami hiji poto, kami bakal ngadamel karya seni 3D dina 48 jam kanggo anjeun.

    Custom USB dirancang lemes USB drive USB pikeun promosi label swasta. Kelir, bentuk, ukuran sadayana ditetepkeun ku konsumén sateuacan produksi masal.

  • Custom PVC Cartoon Shape USB Flash Drive

    Custom PVC Cartoon Wangun USB Flash Drive

    Jumlah Barang: MQ-918U

    Kapasitas: 64MB ~ 128GB

    Custom USB dirancang lemes USB drive USB pikeun promosi label swasta. Kelir, bentuk, ukuran sadayana ditetepkeun ku konsumén sateuacan produksi masal.

    Rupa-rupa pamilihan salami anu anjeun pikahoyong, seueur jalma milih ngadamel kendaraan, kapal, pesawat, sato komo objék sadidinten sapertos lampu bohlam, sapatu sareng tuangeun.

  • 4 in 1 Micro USB Lightning Type C OTG USB Flash Drive

    4 dina 1 Mikro USB Kilat Tipe C OTG USB Flash Drive

    Jumlah Barang: MQ-917U

    Kapasitas: 64MB ~ 128GB

    OTG 4 in 1 memory stick ku micro USB type C sareng adaptor kilat, preload file kana USB flash drive sareng ngajantenkeun henteu dihapus, tiasa ngarobih ikon sareng labél.

    Ngajalankeun otomatis: JPG, mp3, video, halaman wéb sareng sajabana nalika nyolok USB drive kana komputer atanapi alat sanés, ngadukung énkripsi kanggo ngajagi data anjeun, kecap akses tiasa dirobih ku pangguna.

  • Clip Style LED Logo USB3.0 Memory Stick

    Klip Gaya LED Logo USB3.0 Memory Stick

    Jumlah Barang: MQ-511U

    Kapasitas: 64MB ~ 128GB

    Gaya klip warna-warni LED cahaya nepi desain logo pikeun promosi bisnis label pribadi khusus.

    Henteu kedah masang parangkat lunak naon waé, cukup lebetkeun USB flash drive kana alat anu nganggo interface USB.

  • OTG 3 in 1 Lightning Type C Swivel USB Flash Drive

    OTG 3 dina 1 Kilat Tipe C Putar USB Flash Drive

    Jumlah barang: MQ-916U

    Kapasitas: 64MB ~ 128GB

    USB OTG (On-The-Go) cocog sareng sadaya telepon pinter sareng tablet kalayan fungsi OTG, henteu kedah masang parangkat lunak naon waé, gampang mindahkeun data antara telepon pinter, tablet sareng komputer anu diaktipkeun ku OTG, kinerja transfer gumantung kana alat host.

    Ngarojong sistem operasi Android, Windows, Mac OS, IOS sareng Linux.

  • Swivel LED Emitting Logo UDP Memory Stick

    Puting LED Ngaluarkeun Logo UDP Memory Stick

    Jumlah barang: MQ-603U

    Kapasitas: 64MB ~ 128GB

    Kapasitas pinuh UDP swivel thumb drive LED ngaluarkeun desain logo pikeun promosi labél swasta khusus.

    Henteu kedah masang parangkat lunak naon waé, cukup lebetkeun USB flash drive kana alat anu nganggo interface USB pikeun mindahkeun, cadangan sareng nyimpen data.

  • LED Emitting Logo USB Drive with Silicone Lanyard

    LED Emitting Logo USB Drive sareng Silicone Lanyard

    Jumlah Barang: MQ-516U

    Kapasitas: 64MB ~ 128GB

    Sutra gaya lanyard jempol drive LED ngaluarkeun desain logo pikeun promosi labél swasta khusus.

    Henteu kedah masang parangkat lunak naon waé, cukup cukup sambungkeun kana laptop atanapi desktop anjeun pikeun ngakses atanapi nyimpen data.

  • Custom Light Up Logo Memory Stick

    Cahaya Mémori Lampu Cahaya Ngadamel

    Jumlah Barang: MQ-514U

    Kapasitas: 64MB ~ 128GB

    Lampu modél desain logo LED warna-warni pikeun promosi labél swasta khusus, ukuranana sami sareng konci.

    Colokkeun sareng maénkeun, cocog sareng USB 3.0 USB2.0, ngadukung Win98 / ME / 2000 / XP / Vista / win7 / win8 / win10 Mac OS 9.X / Linux2.4 atanapi saluhureuna.

  • Light Up Logo Slim Metal USB Drive with Buckle

    Lampu Up Logo Slim Metal USB Drive sareng Gesper

    Jumlah Barang: MQ-515U

    Kapasitas: 64MB ~ 128GB

    Stylish langsing logam multi warna LED ngaluarkeun desain logo pikeun promosi labél swasta khusus.

    Colokkeun sareng maénkeun, cocog sareng USB 3.0 USB2.0, ngadukung Win98 / ME / 2000 / XP / Vista / win7 / win8 / win10 Mac OS 9.X / Linux2.4 atanapi saluhureuna.

  • Light Up Logo Slim Metal USB Flash Drive

    Lampu Up Logo Slim Metal USB Flash Drive

    Jumlah Barang: MQ-513U

    Kapasitas: 64MB ~ 128GB

    Lampu modél desain logo LED warna-warni pikeun promosi labél swasta khusus.

    Henteu kedah masang parangkat lunak naon waé, cukup cukup sambungkeun kana laptop atanapi desktop anjeun pikeun ngakses atanapi nyimpen data.

12 Teras> >> Halaman 1/2