• head_banner_02

Cetakan Pribadi pikeun 22.5W Ganda jalan carjer gancang 20000mah power bank

Pedaran pondok:

Hatur nuhun kana kapasitas 20.000mAh ageung, carjer portabel 20000Mah tiasa nganteurkeun 5 biaya ka iPhone 11, ampir 4 biaya kanggo Galaxy Note 10 plus. Ukuran sampurna: 105 * 66 * 26MM. Beurat: 316g. Ukuran pangleutikna di dunya. Gampang dibawa sareng idéal pikeun perjalanan.


Detil Produk

Tanda Produk

Hatur nuhun kana kapasitas 20.000mAh ageung, carjer portabel 20000Mah tiasa nganteurkeun 5 biaya ka iPhone 11, ampir 4 biaya kanggo Galaxy Note 10 plus. Ukuran sampurna: 105 * 66 * 26MM. Beurat: 316g. Ukuran pangleutikna di dunya. Gampang dibawa sareng idéal pikeun perjalanan.

4,8 Laju Ngecas Kali sakumaha 5V / 1A Konvensional Bi-directional USB-C PD 22.5W laju ngecas 3,8 kali langkung gancang tibatan charger 5V / 1A 5W konvensional, éta tiasa ngecas iPhone Xs, iPhone 11 dugi ka 50% dina 30 menit, sareng 80% dina 60 menit, éta mangrupikeun carjer MacBook portabel teuing.

• Kaluaran 22.5W

• Kapasitas Batré 20.000 mAh

• PD USB-C Input & Output Port

• palabuhan kaluaran QC 3.0

• Ngecas sababaraha Alat

• Langsing sareng langsing

Modél No.         MQ-208B
Chip.: Batré litium
Warna:                 Hideung / Gray / Blue / Red / Green
Bahan:              Aluminium
Input:                USB C 5V-2.0A; 9V-2A; 12-1.5A (18W MAX)
Kaluaran:              USB C 5V-3.0A; 9V-2A; 12-1.5A (18W MAX)USB A DC 4.5V-5.0A; 5V-4.5A; 9V-2A; 12V-1.5A (22.5W MAX)
Palabuhan:                 USB C x 1 (Input sareng Kaluaran);  USB A x 1 (Kaluaran)
Beurat produk:        316g
Ukuran Produk:     105 * 66 * 26MM
Standar eksekutif:     GB / T355902017
Private Molds for 22.5W Double way Fast charger 20000mah power bank (7)
Private Molds for 22.5W Double way Fast charger 20000mah power bank (8)
Private Molds for 22.5W Double way Fast charger 20000mah power bank (9)
Private Molds for 22.5W Double way Fast charger 20000mah power bank (10)
Private Molds for 22.5W Double way Fast charger 20000mah power bank (11)
Private Molds for 22.5W Double way Fast charger 20000mah power bank (12)
Private Molds for 22.5W Double way Fast charger 20000mah power bank (13)
Private Molds for 22.5W Double way Fast charger 20000mah power bank (14)
Private Molds for 22.5W Double way Fast charger 20000mah power bank (15)
Private Molds for 22.5W Double way Fast charger 20000mah power bank (16)
Private Molds for 22.5W Double way Fast charger 20000mah power bank (17)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami