• head_banner_02

Carger Mini Wireless Wireless Hands Portable ku AMT | 2-in-1 5000mAh Power Bank kalayan Qi Wireless Charging & Hands Free Cups Attachment Option, Charge Big, Half The Size (1 Unit) - Bodas

Pedaran pondok:

[Portabel sareng Merenah]: 12 gelas sedot masing-masing taat kana kaseueuran telepon kalayan gampang - pastikeun yén permukaanna rata sareng lemes / atanapi nyandak kasus telepon anjeun. Anjeun moal pernah repot ku nyekel bank kakuatan anu beurat dina panangan anjeun, nempatkeun dina kantong anjeun atanapi nyandak pesawat.


Detil Produk

Tanda Produk

Ukuran : 99 * 63 * 15mm

Beurat: 132g

[Portabel sareng Merenah]: 12 gelas sedot masing-masing taat kana kaseueuran telepon kalayan gampang - pastikeun yén permukaanna rata sareng lemes / atanapi nyandak kasus telepon anjeun. Anjeun moal pernah repot ku nyekel bank kakuatan anu beurat dina panangan anjeun, nempatkeun dina kantong anjeun atanapi nyandak pesawat.

[5000mAh Batré Éksternal Bungkus]: Powerbank kapasitas leutik ieu langkung cocog pikeun ngeusi batre telepon anjeun nalika nganggo navigasi, maén gim sélulér, nelepon telepon, moto gambar atanapi ngarékam pidéo.

[Portabel sareng Merenah]: 12 gelas sedot masing-masing taat kana kaseueuran telepon kalayan gampang - pastikeun yén permukaanna rata sareng lemes / atanapi nyandak kasus telepon anjeun. Anjeun moal pernah repot ku nyekel bank kakuatan anu beurat dina panangan anjeun, nempatkeun dina kantong anjeun atanapi nyandak pesawat.

Portable Mini Wireless Hands Free Charger by AMT (5)
Portable Mini Wireless Hands Free Charger by AMT (6)
Portable Mini Wireless Hands Free Charger by AMT (7)
Portable Mini Wireless Hands Free Charger by AMT (8)
Portable Mini Wireless Hands Free Charger by AMT (9)
Portable Mini Wireless Hands Free Charger by AMT (10)
Portable Mini Wireless Hands Free Charger by AMT (11)
Portable Mini Wireless Hands Free Charger by AMT (12)
Portable Mini Wireless Hands Free Charger by AMT (13)
Portable Mini Wireless Hands Free Charger by AMT (14)
Portable Mini Wireless Hands Free Charger by AMT (15)
Portable Mini Wireless Hands Free Charger by AMT (16)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami