• head_banner_02

Desain OEM Lampu logo Adat USB Drive

Pedaran pondok:

A, Langsung nyetak logo khusus anjeun dina USB Flash Drive, LOGO kalayan ligt up nalika anjeun nganggo USB ieu.

B, Preload file kana USB Flash Drive sareng ngajantenkeun henteu dihapus, tiasa ngarobih Ikon sareng Laber.

C, Auto-Run: JPG, Video, Website sareng saterasna nalika nyolok USB Flash Drive kana komputer, Janten enkripsi kanggo ngajagi data anjeun, kecap akses tiasa dirobih ku pangguna.


Detil Produk

Tanda Produk

Fungsi kuring:

A, Langsung nyetak logo khusus anjeun dina USB Flash Drive, LOGO kalayan ligt up nalika anjeun nganggo USB ieu.

B, Preload file kana USB Flash Drive sareng ngajantenkeun henteu dihapus, tiasa ngarobih Ikon sareng Laber.

C, Auto-Run: JPG, Video, Website sareng saterasna nalika nyolok USB Flash Drive kana komputer, Janten enkripsi kanggo ngajagi data anjeun, kecap akses tiasa dirobih ku pangguna.

MQ-512U (4)
MQ-512U (5)
MQ-512U (1)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami