• head_banner_02

Warta Industri

  • Cas Gancang 3.0 ngadamel judul utama

    Quick Charge 3.0 ngajantenkeun headline Tanggapan anu positip pisan tina pengumuman umum "Nya, kami hampura bilih kami lepat sareng anjeun henteu leres-leres peryogi Quick Charge 2.0. Sanésna, anjeun peryogi Qualcomm's Quick Charge 3.0. Leres éta, Qualcomm parantos ngaleungitkeun éta ...
    Maca deui
  • Analisis kacenderungan industri bank kakuatan

    Pamekaran gancang telepon pinter parantos ngadorong sababaraha industri asesoris, anu paling khas nyaéta power bank. Bank kakuatan salaku industri berkembang kalayan pertumbuhan gancang. Unggal taun, sajumlah ageung perusahaan dileungitkeun, sareng seueur perusahaan énggal anu ngarangna. Bahkan Huawei, Xiaomi, ...
    Maca deui