• head_banner_02

Desain anyar pikeun 3D kristal USB Drive ukuran ultra ipis

Pedaran pondok:

Kapasitas Panyimpenan: Kapasitas nyata. USB flash drive ieu mangrupikeun jalan kaluar pikeun sadaya kabutuhan nyimpen anjeun.

Kinerja USB 3.0- Laju mindahkeun data 3.0 kecepatan luhur 3.0 nepi ka 80-120MB / s pikeun dibaca jeung 15-30MB / s pikeun nulis. Ngahémat langkung seueur waktos pikeun mindahkeun data sareng maca file.

Lega Kompatibel– Colokkeun sareng Puterkeun. Cocog sareng USB 2.0 sareng tukang. (Henteu kedah masang parangkat lunak naon waé). Dukung Win98 / ME / 2000 / XP / Vista / win7 / win8, Mac OS 9.X / Linux2.4 atanapi saluhureuna.


Detil Produk

Tanda Produk

• Kamampuh Panyimpenan: Kapasitas nyata. USB flash drive ieu mangrupikeun jalan kaluar pikeun sadaya kabutuhan nyimpen anjeun.

• Kinerja USB 3.0 - Laju mindahkeun data 3.0 kecepatan luhur nepi ka 80-120MB / s pikeun dibaca jeung 15-30MB / s pikeun nulis. Ngahémat langkung seueur waktos pikeun mindahkeun data sareng maca file.

• Lega Kasaluyuan-- Colokkeun sareng Puterkeun. Cocog sareng USB 2.0 sareng tukang. (Henteu kedah masang parangkat lunak naon waé). Dukung Win98 / ME / 2000 / XP / Vista / win7 / win8, Mac OS 9.X / Linux2.4 atanapi saluhureuna.

• Portabel sareng awét-- Leutik, saku-ukuran pikeun gampang dibawa. Anggo chip kelas A, tiasa dipupus sababaraha kali 100.000 kali. Ngadukung Colokkeun Panas & Puter. Konsumsi Daya Rendah, gudang solid-state awét.

• Desain Kristal sareng Kotak Elegan - Tiasa janten hadiah anu hadé pikeun babaturan sareng kulawarga. Lampu di handapeun awak kristal bakal tetep biru nalika nganggo. Cara anu saé pikeun ngabédakeun massa USB flash drive anjeun silih sabab USB lucu urang aya sababaraha rupa-rupa variasi pikeun unggal dinten dianggo.

MQ-510U (7)
MQ-510U (5)
MQ-510U (16)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami