• head_banner_02

Bank Daya Mag-Aman, 5000Mah Mag-Safe Wireless Charger, Portable Magnet Power Bank sareng Dual Input & Output, 15W Fast Wireless Charging Treasure for iPhone 12/12 Mini / Pro / Max (Blue)

Pedaran pondok:

Iteuk & muatan: Hiji léngkah pikeun ngecas. Nempelkeun carjer portabel ieu dina bagian tukangeun smartphone anjeun, teras sacara nirkabel sacara nirkabel ngeusi batre alat-alat anjeun tanpa kabel.

Ngecas Gancang: Daya mobile mobile charger nirkabel Mag-aman ieu tiasa dianggo pikeun iPhone 12/12 Pro / 12 Pro Max / 12 Mini ngecas gancang dina 15W. Dibangun dina high-end pikeun Qi nirkabel ngecas chip pinter, nangtung ngecas nirkabel tiasa neuleu ngaidentipikasi telepon sélulér sareng gancang ngecas.


Detil Produk

Tanda Produk

Warna: hideung bodas biru pink

Beurat 127g

Ukuran: 85 * 55 * 12.5MM

• iteuk & muatan: Hiji léngkah pikeun ngecas. Nempelkeun carjer portabel ieu dina bagian tukangeun smartphone anjeun, teras sacara nirkabel sacara nirkabel ngeusi batre alat-alat anjeun tanpa kabel.

• Ngecas Gancang: kakuatan mobile carjer nirkabel Mag-aman ieu tiasa dianggo pikeun iPhone 12/12 Pro / 12 Pro Max / 12 Mini ngecas gancang dina 15W. Dibangun dina high-end pikeun Qi nirkabel ngecas chip pinter, nangtung ngecas nirkabel tiasa neuleu ngaidentipikasi telepon sélulér sareng gancang ngecas.

• Kapasitas Luhur & Bank Daya Masukan Ganda: Bank kakuatan saku-ukuran ieu nyepeng batré anu tiasa diisi ulang 5000mAh anu kuat. Dilengkepan input ganda tina Micro USB sareng Type-C, anjeun tiasa ngeusian listrik power bank anjeun langkung merenah nganggo kabel Type C anu kalebet atanapi kabel Micro USB.

• Portabel & Cahaya: Nampilkeun ukuran anu luar biasa kompak & desain ramah-perjalanan, éta tiasa cocog sareng saku atanapi kantong anjeun kalayan gampang tanpa nyéépkeun seueur rohangan sareng mastikeun portabilitas anu luar biasa dimana waé anjeun angkat. Gampang pikeun bumi, kantor, sareng liburan.

• Langkung Efisien: Mag-Safe Charger ngajadikeun nirkabel ngecas sakedap. Aya 2 pilihan muatan anu béda dina bank kakuatan sélulér, anu tiasa nyumponan kabutuhan pangguna anu sanés. Konsumén sacara bébas tiasa ngecas ngalangkungan terminal input USB-C sareng sakaligus ngeusi batre telepon sélulér anjeun sacara nirkabel. Ngan pastikeun pikeun milih kabel anu leres sareng sambungkeun 2 alat pageuh.

Mag-Safe Power Bank (8)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami