• head_banner_02

M-ratu 22.5W 10000mAh Power Bank

Pedaran pondok:

Kalebet Pangiriman Daya sareng port kaluaran Muatan Gancang pikeun kagancangan ngecas anu luar biasa, kalayan kasalametan total berkat proteksi ngecas internal. Desain anu pikaresepeun, langsing sareng modéren cocog sareng ampir kantong perlengkapan, dompét, atanapi ruang kerja. Pariksa kakuatan ngecas anjeun ku pencét tina roda indikator LED.


Detil Produk

Tanda Produk

Carjer Portabel Ultra-Compact sareng Desain ditingkatkeun

Ngecas Cepat Mangsa-Bukti

Kalebet Pangiriman Daya sareng port kaluaran Muatan Gancang pikeun kagancangan ngecas anu luar biasa, kalayan kasalametan total berkat proteksi ngecas internal.

Desain anu pikaresepeun, langsing sareng modéren cocog sareng ampir kantong perlengkapan, dompét, atanapi ruang kerja. Pariksa kakuatan ngecas anjeun ku pencét tina roda indikator LED.

Bank Daya ramah-perjalanan

Kapasitas ageung 10000mAh minuhan wates Aviation internasional standar pikeun ngapung.

Cangkang Cangkang-tahan

Dibungkus cangkang Aluminium Pesawat anu awét anu mantep pikeun ngajagaan ngalawan goresan tina objék anu seukeut

• 22.5W Kaluaran

• Kapasitas Batré 10.000 mah

• PD USB-C Input & Output Port

• Palabuhan kaluaran QC 3.0

• Ngecas Alat Sababaraha

• Langsing sareng langsing

Modél No.            MQ126B
Chip.: Batré litium
Warna:                 Hideung / Gray / Blue / Red / Green
Bahan:              Aluminium
Input:                USB C 5V-2.0A; 9V-2A; 12-1.5A (18W MAX)
Kaluaran:              USB C 5V-3.0A; 9V-2A; 12-1.5A (18W MAX)USB A DC 4.5V-5.0A; 5V-4.5A; 9V-2A; 12V-1.5A (22.5W MAX)
Palabuhan:                 USB C x 1 (Input sareng Kaluaran);  USB A x 1 (Kaluaran)
Beurat produk:        178g
Ukuran Produk:    105.5x66x14.5mm
Standar eksekutif:     GB / T355902017
xq-1
xq-2
xq-3
xq-4
xq-5
xq-6
xq-7
xq-8
xq-9
xq-10

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami