• head_banner_02

Produsén USB Flash drive kualitas luhur Swivel usb stick swivel 32gb 64gb 128gb

Pedaran pondok:

USB 2.0 Thumb Drive nyolok sareng muter tanpa dipasang parangkat lunak; Kantun lebetkeun thumb drive kana alat pikeun mindahkeun sareng nyimpen data antar alat. Fold Storage Pen Drive Ngadukung Windows 7/8/10 / Vista / XP / Unix / 2000 / ME / NT Linux sareng Mac OS, sareng cocog sareng port USB 2.0 sareng USB 1.1.


Detil Produk

Tanda Produk

• USB 2.0 Thumb Drive mangrupakeun colokan sareng muter tanpa dipasang parangkat lunak; Kantun lebetkeun thumb drive kana alat pikeun mindahkeun sareng nyimpen data antar alat. The Fold Storage Pen Drive Ngadukung Windows 7/8/10 / Vista / XP / Unix / 2000 / ME / NT Linux sareng Mac OS, sareng cocog sareng port USB 2.0 sareng USB 1.1.

• USB Flash Drive nampilkeun awak perumahan ABS sareng Metal tahan lami sareng kasar ku desain diputer. Desain anu diputer 360 ° didamel tina stainless steel, sareng bagian jero na didamel tina plastik ABS.

• USB Flash Drive nyaéta 58mm × 19.5mm × 10.8mm, sareng ngajantenkeun gampang dieunakeun kana saku anjeun. Tungtung drive jempol gaduh loop anu tiasa gampang dipasang dina ranté konci anjeun atanapi lanyard, nganggo kanggo ngajantenkeun kaleungitan, sareng gampang dibawa.

• Sadaya drive usb parantos diuji sacara ketat sareng diformat sateuacan angkat ka pabrik. Sareng kami nyayogikeun jasa jaminan 12 bulan, upami anjeun ngagaduhan patarosan punten kirimkeun e-mail ka kami, layanan palanggan kami bakal ngawalon anjeun dina 24 jam.

111
upan003-3
upan003-4
upan003-5

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami