• head_banner_02

Shenzhen M-Queen Electronics Co., Ltd.

Alamat: 5Fl, Bldg A2, Xin'An 2nd Industrial Park, Gushu, Xixiang Town, Shenzhen. Cina.

Telepon: 86-755-85268651

E-mail: 25593458@qq.com

Jam: Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten / Saptu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami