• head_banner_02
company img1

Ngeunaan

Shenzhen M-Queen Electronics Co., Ltd. perenahna di Bao'an, Shenzhen Cina. Éta mangrupikeun panyadia éléktronika Cina anu kawéntar saprak 2004, kami ngahususkeun sagala hal éléktronik: Power Bank; Carjer nirkabel; USB Flash Drive; Headphone; Panyatur sareng seueur deui. Kami duanana OEM (pabrik alat aslina) sareng ODM (pabrik desain aslina.) Kami tiasa ngabantosan anjeun nganggo Merek anjeun.

BUDAYA PERUSAHAAN

Dina taun-taun ka payun, M-Queen hoyong pisan janten mitra strategis anu paling dipercaya anu tiasa dipercaya pelanggan ngalangkungan panilitian sareng paningkatan anu teras-terasan. Ngalarapkeun filosofi perusahaan pikeun nyayogikeun kualitas pangsaéna sareng jasa panggancangna dina pamekaran pasar luar negeri. M-Queen tujuanna pikeun netepkeun titik-titik manufaktur di panjuru dunya numutkeun lokasi jaringan pelanggan sadunya, janten janten perusahaan téknologi global.

company img2

Kasalametan produk sareng kasaluyuan

Kami gaduh sertipikat CE, RoHS sareng FCC. Produk kami parantos diekspor di panjuru dunya, sanaos pasar prinsip kami nyaéta Éropa sareng Amérika Kalér.

zhengshu1
zhengshu2
zhengshu3
zhengshu4
zhengshu5

TIM KAMI

Kami gaduh langkung ti 200 karyawan kalebet langkung ti 20 staf téknis sareng manajemén. Kalayan bantuan ti tim P&P anu terampil pisan kami, kami nyayogikeun anjeun dukungan spesialis pikeun ngembangkeun ideu anjeun sareng ngajantenkeun kanyataan. Hayu ideu anjeun nyandak usaha anjeun ka tingkat salajengna. Gagasan gélo anjeun panginten tiasa janten hal anu penting salajengna - urang tiasa ngabantosan anjeun pikeun ngalaksanakeun éta. Sareng janten jelas, ideu anjeun milik anjeun. 

factory1
factory2
factory3
factory4

ROH KAMI

M-Queen bakal tetep narékahan pikeun nyayogikeun solusi sareng kanyamanan pikeun palanggan anjeun kalayan nilai anu paling saé (kualitas / harga) supados hirupna langkung saé.

Ieu sababna anjeun kedah pasangan sareng kami:

1. Kami tiasa nyayogikeun laporan uji coba SGS pikeun mastikeun kualitas kami;

2. OEM sareng ODM sok ditampi;

3. Pesenan uji coba anu saé - hayu urang nunjukkeun naon anu tiasa kami laksanakeun;

4. Kami tiasa nyayogikeun conto gratis (s) pikeun pamariksaan sareng persetujuan anjeun;

5. produk kami anu salawasna dipariksa ku tim QC kami sateuacan bungkusan;

6. Tim penjualan kami sayogi 24/7;

7. Kami ayana di Shenzhen - Lembah Silikon Cina - pas di Hong Kong.