• head_banner_02

64MB-64GB Faux Kulit USB Flash Drive

Pedaran pondok:

Ringan sareng desain pinggel kulit palsu, gampang dibawa.

Desain plug-and-play kompak.

8GB, 16GB, 32GB, 64GB sareng kapasitas 128GB.


Detil Produk

Tanda Produk

Tongkat Mémori Panyimpenan Data kanggo Sakola, Kantor, Barudak sareng Bumi

Ukuran: 75 * 21 * 11MM

Beurat: 38g

• Ringan sareng desain pinggel kulit palsu, gampang dibawa.

• Desain plug-and-play kompak

• 8GB, 16GB, 32GB, 64GB sareng kapasitas 128GB

• Anggo perangkat lunak pikeun ngajagi énkripsi file sareng panangtayungan kecap akses

• Garansi 12 bulan sareng layanan palanggan anu ramah. Upami anjeun henteu wareg ku produk kami atanapi masalah naon waé. Mangga kontak kami

308U-2
308U-3
308U-4

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami