• head_banner_02

5000mAh Slim Magnetic Powerbank Kalayan Ring Holder 5W Fast Wireless Charger Pikeun iPhone Android Smart Phones

Pedaran pondok:

Ngarojong ngecas dua arah dina waktos anu sami, bank kakuatan nirkabel mag-aman, kabel sareng nirkabel anu ngecas gancang. Sanaos bank kakuatan nirkabel magnét ukuranana leutik, kapasitas 5000mAh cekap pikeun minuhan konsumsi listrik sapopoé.


Detil Produk

Tanda Produk

Ngarojong ngecas dua arah dina waktos anu sami, bank kakuatan nirkabel mag-aman, kabel sareng nirkabel anu ngecas gancang.

Sanaos bank kakuatan nirkabel magnét ukuranana leutik, kapasitas 5000mAh cekap pikeun minuhan konsumsi listrik sapopoé.

Dibangun dina high-end Qi nirkabel ngecas chip pinter, nirkabel ngecas kakuatan mobile tiasa neuleu ngaidentipikasi telepon sareng gancang ngecas.

Spésifikasi:

Tipe Batré: Batré Lélium Ion Polimér

Jinis-C Masukan: 5V / 2A

PD + QC Kaluaran: 22.5W muatan gancang, 

Ngecas nirkabel: 15W

Kapasitas batré: 5000mAh

Laju konversi énergi:> 85%

Narima jarak: sakitar 13mm / 0,51in

Ukuran: 98 * 63 * 14mm  

Beurat: 139g

Warna: Biru, Abu, Héjo

Pakét Kalebet:

1PCS X 5000mAh Wireless Power Bank

5000mAh Slim Magnetic Powerbank With Ring Holder 5W Fast Wireless Charger For iPhone Android Smart Phones5 5000mAh Slim Magnetic Powerbank With Ring Holder 5W Fast Wireless Charger For iPhone Android Smart Phones6 5000mAh Slim Magnetic Powerbank With Ring Holder 5W Fast Wireless Charger For iPhone Android Smart Phones7 5000mAh Slim Magnetic Powerbank With Ring Holder 5W Fast Wireless Charger For iPhone Android Smart Phones8


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami