Produk éléktronik

Seri Produk

W09 round wooden 10W wireless charger

W09 buleud carjer nirkabel 10W

W09 mangrupikeun charger gancang nirkabel gaya desktop 10W Qi-mumpuni pikeun sadaya alat qi diaktipkeun. Éta cocog sareng 5W / 7.5W. IC pinter na gaduh kontrol suhu sareng sensor pinter pikeun perjanjian nirkabel anu béda pikeun nyaluyukeun tingkat kakuatan anjeun.

Jelajah
Private Molds for 22.5W Double way Fast charger 20000mah power bank

Cetakan Pribadi pikeun 22.5W Ganda jalan carjer gancang 20000mah power bank

Hatur nuhun kana kapasitas 20.000mAh ageung, carjer portabel 20000Mah tiasa nganteurkeun 5 biaya ka iPhone 11, ampir 4 biaya kanggo Galaxy Note 10 plus. Ukuran sampurna: 105 * 66 * 26MM. Beurat: 316g. Ukuran pangleutikna di dunya. Gampang dibawa sareng idéal pikeun perjalanan.

Jelajah
Mag-Safe Power Bank, 5000Mah Mag-Safe Wireless Charger, Portable Magnet Power Bank with Dual Input & Output, 15W Fast Wireless Charging Treasure for iPhone 12/12 Mini/Pro/Max (Blue)

Bank Daya Mag-Aman, 5000Mah Mag-Safe Wireless Charger, Portable Magnet Power Bank sareng Dual Input & Output, 15W Fast Wireless Charging Treasure for iPhone 12/12 Mini / Pro / Max (Blue)

Iteuk & muatan: Hiji léngkah pikeun ngecas. Nempelkeun carjer portabel ieu dina bagian tukangeun smartphone anjeun, teras sacara nirkabel sacara nirkabel ngeusi batre alat-alat anjeun tanpa kabel.

Jelajah
5000mAh Slim Magnetic Powerbank With Ring Holder 5W Fast Wireless Charger For iPhone Android Smart Phones

5000mAh Slim Magnetic Powerbank Kalayan Ring Holder 5W Fast Wireless Charger Pikeun iPhone Android Smart Phones

Ngarojong ngecas dua arah dina waktos anu sami, bank kakuatan nirkabel mag-aman, kabel sareng nirkabel anu ngecas gancang.

Jelajah
Portable Mini Wireless Hands Free Charger by AMT | 2-in-1 5000mAh Power Bank with Qi Wireless Charging & Hands Free Suction Cups Attachment Options, Big Charge, Half The Size (1 Unit)- White

Carger Mini Wireless Wireless Hands Portable ku AMT | 2-in-1 5000mAh Power Bank kalayan Qi Wireless Charging & Hands Free Cups Attachment Option, Charge Big, Half The Size (1 Unit) - Bodas

12 cangkir sedot masing-masing taat kana kaseueuran telepon kalayan gampang - pastikeun yén permukaanna rata sareng lemes / atanapi nyandak kasus telepon anjeun. Anjeun moal pernah repot ku nyekel bank kakuatan anu beurat dina panangan anjeun, nempatkeun dina kantong anjeun atanapi nyandak pesawat.

Jelajah

2004

M-Ratu Éléktronika

Shenzhen M-Queen Electronics Co., Ltd. perenahna di Bao'an, Shenzhen Cina. Éta mangrupikeun panyadia éléktronika Cina anu kawéntar saprak 2004, kami ngahususkeun sagala hal éléktronik: Power Bank; Carjer nirkabel; USB Flash Drive; Headphone; Panyatur sareng seueur deui. Kami duanana OEM (pabrik alat aslina) sareng ODM (pabrik desain aslina.) Kami tiasa ngabantosan anjeun nganggo Merek anjeun.

Produk éléktronik

Seri Produk